Reacties

Ben je blij met de ondersteuning vanuit Drukke Moeders?

Laat hieronder je reactie achter!
Wat was je hulpvraag? Wat heb je bereikt en hoe ( online cursus of ondersteuning aan huis of op de werkplek)? Zou je het anderen aanraden? Wat kan beter?  Alleen je (voor)naam is zichtbaar, je e-mailadres niet. Heel hartelijk dank!

20 comments

 1. Janneke Potuyt - 28 april 2016 07:37

  Marijke heeft mij de eerste aanzet gegeven tot verder ontwikkeling door het volgen van haar programma’s

  Inmiddels heb ik een studie interieurstyling gevolgd. Met mijn man heb ik een bouwbedrijf en zet daar dus nu mijn kwaliteiten voor in m.b.t interieurstyling, ontwerp en advies.

  Voor mij was het heel belangrijk om eerst privé alles op orde te hebben om verder te gaan. Daarnaast waren de kinderen nog klein en hadden alle aandacht nodig. Nu merk ik ook daar meer vrijheid in.

  Verschillende opdrachten stromen binnen en dat betekent dus drukker met werk.

  Wel heerlijk dat ik voornamelijk vanuit huis kan werken en mijn eigen tijd in kan delen.

  Wat ik steeds weer ervaar is hoe prettig ik het vind dat je huis dan op orde is en het een kwestie is van bijhouden. Het geeft je veel meer lucht en energie.

  Het grappige is dat ik, tips die ik van Marijke heb geleerd, ook weer toe kan passen in adviezen die ik aan mensen geef. Het begint ook vaak bij het ordenen en organiseren van een bepaalde ruimte om meer overzicht te krijgen.

  Marijke wil ik nogmaals heel hartelijk danken voor haar aandeel in mijn persoonlijke ontwikkeling!

  Beantwoorden
  • Marijke Minten - 4 mei 2016 13:31

   Zo Janneke, waar een eerste stap toe kan leiden. Een echte win/win situatie voor jou en je klanten. Geniet ervan en maak zeker gebruik van alle tips.
   Dank je wel voor je reactie.

   Warme groet,
   Marijke

   Beantwoorden
 2. Gerda - 11 december 2015 10:20

  Hier een klein verslag over het verloop van de cursus: Meer tijd, meer energie.

  Ik vind het moeilijk om een cijfer te geven maar door vele tips van de cursus is het veel makkelijker om de dingen aan te pakken en dat is zeker een heel cijfer voorruit. Zelfs mijn man zegt dat ik meer actie heb. Niet denken maar doen. Hierdoor zijn de keuzes makkelijker. Dan is het uit mijn hoofd en daar krijg ik energie van.

  De videootjes die jij mij stuurde steeds gaven mij echt energie evenals de tips. Ik vind het jammer dat het bijna afgelopen is maar ik heb er veel van opgestoken. Ik heb heel veel opgeschreven van de video,s dan kan ik ze nog nalezen en heb ze veel geluisterd.

  SUPER MARIJKE heel veel dank.

  Beantwoorden
  • Marijke Minten - 11 december 2015 10:27

   Geweldig Gerda, mooie stappen gezet en veel inzicht gekregen die je in de praktijk gebruikt. Nog bedankt voor je mail waarin je jouw stappen beschrijft. Blijf voelen met je hart wat je nodig hebt.

   Dank je wel voor het vertrouwen en mocht je vragen hebben dan kun je me altijd bellen of mailen.

   Warme groet, Marijke

   Beantwoorden
 3. Vera - 7 december 2015 09:20

  De training opruimen werpt nog steeds zijn vruchten af. De serre is onlangs ontruimd van het speelgoed en ziet er opgeruimd uit. Mijn jongste zoon heeft hier erg actief in meegeholpen (ook wel uit eigen belang), maar de klus is nu geklaard.
  De handvatten die je aangereikt hebt tijdens de cursus komen regelmatig (denk wel dagelijks) van pas, dus ik ben oprecht blij dat ik de cursus gevolgd heb.

  Beantwoorden
 4. N. - 10 juni 2015 08:49

  Het programma is heel efficiënt, heel goed opgezet,heel gestructureerd! Heel fijn om mee te werken en om een blijvend resultaat te krijgen.Het uitleg en de video’s zijn heel duidelijk, tips ook doeltreffend.

  Ik ben er heel blij mee en kan het een ieder aanraden!

  N.

  Beantwoorden
 5. Monique - 29 juni 2014 09:47

  Ik heb de online cursus planning gevolgd. Sommige dingen wist ik al en/of pas ik al toe (fijn om bevestigd te krijgen dat ik goed bezig ben) maar vooral de eerste module over (levens)doelen was een echte eye-opener. Ik heb mijn doelen meteen uitgewerkt in het kwadrant en geef ze voorrang in mijn agenda. Alleen er ook echt prioriteit aan geven, vind ik moeilijk. Het stemmetje dat zegt dat ik alle ‘nuttige dingen’ eerst moet doen is erg hardnekkig en het mezelf toestaan om mezelf op de eerste plaats te zetten, kost ook de nodige strijd. Maar ik ga door, want de aanhouder wint en ik vind dat ik het verdien!
  Bedankt voor deze belangrijke les.

  Beantwoorden
  • Marijke Minten - 29 juni 2014 10:31

   Monique, het is een proces met vallen en opstaan. Je bent goed gegroeid en weet steeds beter wat bij jou past. Waar je blij van wordt! Super.

   Ik wens je meer tijd en positieve energie. Gaat zeker goedkomen.

   Groetjes Marijke

   Beantwoorden
 6. Hélène - 2 juni 2014 09:09

  Lieve Marijke,

  bedankt voor je enorme en enthousiaste inzet. Je video’s zijn instructief en ik zou de cursus zeker aan anderen willen aanbevelen.

  Beantwoorden
  • Marijke Minten - 2 juni 2014 12:15

   Hoi Hélène, fijn dat ik je heb kunnen helpen. Mocht je nog ooit vragen hebben, dan weet je me te vinden. Blijf jezelf herinneren aan: beginnen is afmaken.

   Bedankt voor je vertrouwen en succes. Lieve groet, Marijke

   Beantwoorden
 7. Ina van der Rijt - 6 maart 2014 07:38

  Hoi Marijke

  Van de lezing die je gaf bij het KVG Boekel heb ik veel geleerd.
  Opruimen
  En dat heb ik gedaan,kleding en meubels op de zolder van 40 jaar huwelijk.
  Mijn huis en mijn hoofd zijn leeg ….nou ik bedoel maar.

  Bedankt daarvoor

  Groeten Ina .

  Beantwoorden
  • Marijke Minten - 6 maart 2014 08:47

   Hoi Ina,

   Wat leuk om te horen. Ik ben blij dat ik je heb kunnen inspireren. Dan te bedenken dat je dit resultaat hebt bereikt door alleen mijn lezing te volgen. Goed zeg. Kun je voorstellen wat de online cursus met je zou doen. Daar verklap ik pas echt mijn geheimen. :)

   Ina, geniet lekker van het resultaat, je hebt het verdiend.
   Warme groet, Marijke

   Beantwoorden
 8. Hélène - 5 maart 2014 19:13

  Dag Marijke, ik wil iets leuks met je delen:

  Doordat ik twee weken terug een deel van mijn berging buiten had opgeruimd, had ik vandaag en gisteren twee mooie momenten:
  Ik wilde in de tuin gaan werken…..

  Het kleine plantmateriaal lag in een kastje, om de hoek van deur, in een teiltje bij elkaar: (schepjes, bollenstekers, harkjes) laarzen en emmers ernaast, stoffer en blik op de plank daarboven, en de hark en bezem hangen goed bereikbaar aan de muur.

  Leuk om zo de klus te kunnen beginnen en na afloop alles weer op z’n (eigen) plek te kunnen wegbergen!
  Dank je wel,

  Hélène

  Terwijl ik dit nog eens overlees, denk ik: misschien is links van de deur nog een betere plaats voor het hangend materiaal, want dat gebruik ik het meest en het hangt nu tegen de achterwand, maar wel mooi in een hoekje.

  Beantwoorden
  • Marijke Minten - 5 maart 2014 20:17

   Hoi Hélène,

   Wat een mooi resultaat. Uit je verhaal proef ik je enthousiasme. Ik ben heel blij voor je. Dit stimuleert weer om verder te gaan. Je zult het steeds makkelijker krijgen.

   Dank je voor het delen en veel plezier en succes met de andere ruimtes.

   Warme groet, Marijke

   Beantwoorden
 9. Mariska - 5 februari 2014 20:59

  De online cursus voor Drukke Moeders is zeker de moeite waard! ook voor diegene die minder chaos ervaren zijn er altijd nog verbeterpunten. Het is fijn dat de cursus door video’s wordt ondersteund. De ondersteunende e-mails, webinars en het 1 op 1 coaching gesprek zijn heel motiverend. Maar ook na beëindiging van de cursus sta je er niet alleen voor. Het kan dan lastig zijn om het geleerde te blijven volhouden. De opfriscursus samen met medecursisten is heel plezierig. Ook van elkaar kun je veel leren. Zelf heb ik veel gehad aan de Rode Draad methode en de sorteerkit. Voor iedereen die meer rust en minder chaos wil is deze cursus echt een aanrader. Marijke bedankt al je tips en motiverende woorden!

  Beantwoorden
  • Marijke Minten - 7 februari 2014 11:23

   Mariska, fijn dat je er veel aan hebt gehad. Inderdaad is de cursus opruimen ook heel goed te gebruiken voor degene die geen chaos in huis ervaart, maar wel het huis en de kasten functioneler wil inrichten. We zien elkaar weer op een terugkom moment.

   Hard gewerkt! Super. Warme groet, Marijke

   Beantwoorden
 10. Cindy Vos - 4 februari 2014 12:40

  Ik moet zeggen dat tot nu toe zeker het financiële gedeelte voor mij echt heel veel goeds gedaan heeft,het zien van de filmpjes en daarmee aan de slag gaan was voor mij een echte eye opener. Zeker het gedeelte waar in naar voren komt dat we in deze tijd van crisis zal ik het maar noemen toch allemaal de touwtjes goed in handen moeten houden en daarom zullen moeten kijken naar wat we te besteden hebben en niet naar wat we denken nodig te hebben, dit heeft bij ons geresulteerd in het feit dat we binnen 7 maanden ons financiële plaatje weer op de rit hebben en dat wil niet zeggen dat we nu klaar zijn maar we zijn wel weer op de goede weg, en dat is zeker mede te danken aan de inzichten die Marijke mij gegeven heeft

  Beantwoorden
  • Marijke Minten - 4 februari 2014 13:22

   Super, Cindy! Ik ben heel blij voor jullie. Dit was prioriteit nummer 1. Ga je nog verder met de online cursus?

   Warme groet, Marijke

   Beantwoorden
 11. Vera - 3 februari 2014 07:20

  Onlangs de opfriscursus gevolgd bij Marijke met een aantal medecursisten. Aan de hand van een evaluatie, werd persoonlijk ingegaan op de zaken die nog wat moeilijk verliepen of die als moeilijk ervaren worden. De tips van Marijke komen hierbij zeker van pas. Ook het uitwisselen van ervaringen met de andere cursisten helpt hierbij. Het opfrissen van de reeds opgedane kennis zoals de rode draad methode en de focus sorteermethode zorgt ervoor dat ik weer gefocust ben op mijn einddoel, een opgeruimd huis en hoofd. Een goede inspiratie dus en zeker de moeite waard.

  Beantwoorden
  • Marijke Minten - 3 februari 2014 13:21

   Hoi Vera, Fijn om te horen dat je weer geïnspireerd bent om de puntjes op de i te zetten. Door de foto’s zag ik je vooruitgang. Super. Het zijn de kleine veranderingen die het grote verschil maken. Geniet van de ruimte in huis en de rust in je hoofd.

   Warme groet, Marijke

   Beantwoorden

Have your say