Over mij

Marijke Minten is balans- en wandel coach en oprichtster van Drukke Moeders.

F13_039-130705-154617

Haar motto is om het hoofd met het hart te verbinden. In beweging naar balans.

Voorstellen:
Hallo, mijn naam is Marijke Minten  en ik ben getrouwd met mijn maatje Paul en samen hebben we drie spontane dochters.

Van nature ben ik geneigd een druk leven te leiden. Ik geniet ervan om midden in het leven te staan. Daarnaast is er natuurlijk ook de behoefte aan rust. Beslist aan innerlijke rust. De lat lager leggen. Loslaten, ont-moeten en vooral het volgen van mijn hart.

Na jaren werkzaam geweest te zijn als organizer, was ik benieuwd naar de diepere laag hieronder. Wat houdt een mens tegen om te doen wat hij/zij wil? Het was tevens een zoektocht in mijzelf. Dankbaar kan ik zeggen, ik ben gegroeid. Dichter bij mezelf.

De opleidingen stress counselor, NLP- en wandelcoach hebben hier veel inzicht, kennis en vaardigheden in gegeven. Alleen blijf je aan de oppervlakte, dit inzicht is er meestal al. Samen ga je de diepte in, daar waar de kern zit.

 

Waar sta ik voor als coach:

Coaching is voor mij het creëren van bewustwording en bewustzijn.  Beweging vanuit je hart (hoe voelt het?), verandering in kleine stappen,  een groeiproces in jezelf, naar dichter bij jezelf. Respect voor het zijn, diep in je hart. Iedereen anders, andere ideeën, andere waarden en normen.  Anders mogen zijn. Het lef hebben om je identiteit te durven uitten.

Het gaat om zingeving. Wat wil je graag in dit leven? Wat maakt je blij? Waar krijg je energie van? Wanneer ervaar je innerlijke rust? Wanneer ben je tevreden met jezelf?

Alles begint en eindigt bij jezelf. Dat betekent ook initiatief en verantwoordelijkheid nemen. Verantwoordelijkheid nemen voor je gedachten, gevoelens en gedrag.

Ik geloof in de kracht van gedachten.
Gedachten hebben invloed op je gevoelens, je gevoelens hebben invloed op je gedrag naar jezelf en de buitenwereld. Het positief omvormen van gedachten  is een kracht om dichter bij jezelf te durven zijn.  Het is een uitdaging om aannamen, overtuigingen en vertrouwde patronen los te laten om je geluk te bevorderen.  Luisteren naar je wensen, er achter komen wat je tegenhoudt, samen zoeken naar hulpbronnen en praktische stappen zetten die jou leven zin geven.

Wie ben je? Wat heb je nodig om jezelf te zijn? Los van wat je doet, je baan, het vak dat je uitoefent of de dingen die je kunt.
Veiligheid en wederzijds respect is de basis om te kunnen groeien.

Groeien kun je alleen, maar samen kom je verder.

Warme groet,
Marijke Minten – van de Laar

Stresscounselor en NLP wandelcoach

 

Have your say