Foto’s Loslaatdag 2014

Foto 19

loslaatdag foto 37

loslaatdag foto 34

loslaatdag foto 27

 De Loslaatdag 2014 is weer voorbij. Het Team van Drukke Moeders  heeft genoten en aan de geluiden te horen de deelnemers ook.

Met dank aan alle onderneemsters en vrijwilligers die van deze dag  een geslaagde dag maakten. Met dank aan Korein Kinderplein voor hun gastvrijheid op de schitterde locatie aan de Waterlinie in Eindhoven.

De foto’s geven een kleine impressie van deze middag. Overige foto’s zijn gratis op te vragen bij FoTovergrafie  Wijnand bedankt voor je bijdrage.

Ana Cardoso was de gastvrouw en maakt mensen blij door afvallen zonder dieet en nog veel meer,  o.a. haar enthousiasme.

Anita Brinkman van Healthy Mama Lifestyle gaf een interessante workshop om bewust stress te verminderen en energie te ontvangen.

Dress for Success was heel blij met de kleding. Hier lees je nog eens na welk doel zij nastreven en onder welke voorwaarden.

Rechter Handen had mooie voorbeelden bij van creatieve kunstwerken vervaardigd uit oude materialen. Ook geeft Jolanda workshops aan kinderen in schoolvakantie.

Schoonheidscentrum Monique gaf de goody bags cadeau met de naam van haar natuurlijke verzorgingsproduct Rosel Heim

Met Dank aan alle deelnemers. Jullie maakten de dag tot een enthousiaste Loslaatdag.

Bekijk de foto’s en a.u.b. je reactie achter, dan kunnen we nog even nagenieten. 

Dank je wel. Namens het team van Drukke Moeders

 

 

loslaatdag foto 47loslaatdag foto 75
loslaatdag foto 10

 

 

 

 

 

 

 

 

loslaatdag foto 102

 

6 comments

 1. Anita Brinkman - 11 april 2014 14:43

  Hoi Marijke,
  Dank voor je kans om een workshop te kunnen geven (de 1e zonder beamer)op de door jou perfect geregelde dag. Heb er veel van geleerd en ook van de deelnemers. Chaos in het hoofd is een BIG issue voor veel moeders. Daar kan ik wel wat mee. Keep up the good work!
  Gr Anita

  Beantwoorden
  • Marijke Minten - 14 april 2014 07:31

   Wat een leuke reactie, Anita. Het is elke keer weer een uitdaging. Ik vond het superleuk om samen met jou inhoud aan deze dag te geven. Voor herhaling vatbaar. Veel positieve reacties over je workshop gehad. Samen kunnen we ons sterk maken om de chaos in het hoofd te verminderen.

   Tot de volgende keer.

   Groetjes Marijke

   Beantwoorden
 2. ingrid - 30 maart 2014 19:35

  Hallo Marijke

  Wat een leuke dag gehad met met jou e Anita als inspirerende sprekers.
  De energie die ik ervaren heb was positief en gaf zin in meer! Ik heb er zeker van genoten.
  Ga vooral zo door!!

  groetjes Ingrid

  Beantwoorden
  • Marijke Minten - 1 april 2014 11:03

   Dag Ingrid,

   Fijn om te horen. Je zult de komende weken ervaren dat je anders tegen loslaten aankijkt en makkelijker beslissingen durven nemen. Ik gun het je van harte.

   Trouwe volgers zijn altijd welkom, dus tot de volgende keer.

   Warme groet,
   Marijke

   Beantwoorden
 3. Yvonne - 28 maart 2014 10:37

  Hoi Marijke,
  Ik ben een moeder met 3 dochters en heb add.. Ik vond het een leuke dag en ik herkende veel dingen wat zelf moeilijk vind, Ik wil daarom ook graag in verder en heb er heel veel zin in om online programma te volgen en ga er zeker mijn best voor doen, Dankjewel!

  Beantwoorden
  • Marijke Minten - 28 maart 2014 11:29

   Hoi Yvonne, fijn om te horen dat je de Loslaatdag plezierig ervaren hebt. Met betrekking tot de cursus is je motivatie het halve werk. Natuurlijk is ADD een beperking en zal het extra veel kracht van je vragen. De succeservaringen zullen je stimuleren. Chaotische gedachtegangen zullen blijven, maar nu krijg je handvatten hoe je deze in juiste banen kunt leiden. Ik vind het super leuk dat je deze uitdaging aangaat. We gaan het samen doen. Tot zondagmorgen 10.15 uur tijdens het webinar.

   Groetjes Marijke

   Beantwoorden

Have your say