DOE Tip week 10: Doe mee aan de LOSLAAT challenge

Vandaag is het nationale vrouwendag. Een mooie zonnige dag om stil te staan bij jezelf. Hoe sta ik in het leven? Waar wordt ik blij van? Hoe kan ik het mezelf makkelijker maken? Hoe kan ik dicht bij mezelf blijven?

Pas als ik nee kan zeggen, kan mijn ja een ja zijn!

Volg de challenge via FACEBOOK

Deze week heb ik een beslissing genomen. Even twijfelde ik nog. Zal ik dat wel doen? Ja dus, ik heb een lidmaatschap opgezegd. Best een belangrijke beslissing omdat het voor mij betekend dat ik een knoop heb doorgehakt richting de toekomst. Nu kan ik ja zeggen tegen mijn toekomst-pad.

Nee zeggen schept ruimte om dicht bij jezelf te blijven.
Nu kun je ja zeggen tegen jezelf. Ja tegen je eigen waardes.

Ja zeggen tegen wat werkelijk belangrijk voor je is:

Deze maand kun je loslaten in een praktische zin oefenen.

Thuis voor jezelf. In je huishouden en in de alledaagse dingen. Je hoeft aan niemand verantwoording af te leggen, alleen ten opzichte van jezelf keuzes te maken. Een eenvoudige manier om LOSLATEN te oefenen om later ook keuzes te maken naar je omgeving toe.

21 DAGEN LOSLAAT CHALLENGE op Facebook. Klik hier

Klik op de link hierboven. Like Drukke Moeders en ontvang 21 dagen de LOSLAAT challege op je berichtenlijn. 

Dag 1 Loslaat Challenge

 

Have your say